Dagen er her snart!!

Nå er det siste innspurt før bryllup på lørdag! Jeg gleder meg så utrolig, gleder meg til å se våres 3 små som brudepiker og brudesvenn, sammen med deres 5 søskenbarn<3 gleder meg til å si ja til Inge og feire med alle våres nærmeste !!

Jeg kjenner nervene og spenningen komme, men det må jo være bra? Jeg har hvert overraskende rolig veldig lenge, så egentlig godt å kjenne de "vanlige" følelsene før en sånn dag :)

Lite oppdateringer her fortiden men dagene flyr! Ungene vokser så fort, prøver å nyte hverdag sammen <3 de skjønner mer og mer, prater mer, løper rundt og viser søskenkjærlighet på godt og vondt mot hverandre <3 Vi gleder oss til vår og sommer, enklere å komme seg ut og finne på ting :)

Oppdaterer når vi har landet etter bryllupet :D

Én kommentar

bjørg

03.03.2016 kl.15:14

Lykke til med dagen og fremtiden til dere begge to😊

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

24, Rollag

Jeg er ei jente på 24år,gift med Inge på 30 år og vi bor i veggli og vi har fått gleden av å bli foreldre til trillinger <3 Jeg er utdannet frisør men har også jobbet som barnehageassistent og hjelpepleierassistent i tillegg :) Bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv

hits