hits

Litt på kanten, men samtidig så ærlig!

Denne uken har vi hatt mye våken netter pga. Hosting,tenner og litt feber. Og når den ene har roa seg å sovna, så begynner neste og sånn driver vi på! Så ja, dette bilde er litt på kanten, for vi alle har ting å slite med og grunner til å være slitne. Det er ikke sånn at når du har en unge så skal du ikke få være sliten og lei, for er nok mange med en som har det mye verre enn oss! men det er mer at jeg kjenner så på det at når jeg har lagt meg og akkurat sovna, så begynner neste. Og det gjelder både å sove hele natta og hvem som våkner tidlig, de bytter på hele tiden! Må passe på så mamma og pappa har å gjøre :p Heldigvis så er det for en periode, de har jo blitt så flinke egentlig.. Men tenner og forkjølelse er ikke bare bare :/

I dag så har de nesten ikke sovi på dagen heller, så etter at to sov i 30 min så kledde jeg på alle og putta de i bilen og kjørte rundt i en times tid :) Hellige egentid, tok med ett eple og en kaffe kopp å kosa meg noe voldsomt :)

Nå får vi håpe ungene sover godt i natt og er feber frie i morgen også :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv