hits

Ett vanvittig år er over ! :)

Jeg har prøvd å tenke tilbake på året 2015, hvordan har det hvert for meg/oss. Men de første 6 mnd er uklare, jeg var så "rusa" på lykken og følelsen av å være mamma, samtidig som jeg var så sliten av 3 timersstell, få ungene opp i vekt,gulping og jeg var altfor opptatt av å ha huset i orden til enhver tid. Hadde jeg kunne endra på noe så ville det hvert forventningene til meg selv, jeg stod utover seint kveld/natta og vaska hus,klær,flasker,oppvask ++ den tiden jeg/vi kunne brukt på å sove istede. var noen tøffe mnd, men samtidig så skjønte jeg aldri hva folk pratet om at man ikke fikk dusjet og ordna seg, for det var ikke noe problem, selv de dagene uten hjelp. Men barna sov jo mer på dagtid! På høsten og vinteren så toppa alt seg, jeg gikk maaange uker/flere mnd med minimalt med søvn og kjente det virkelig på kroppen. Rundt jul endra det seg heldigvis, men jeg har enda ikke hatt følelsen av å våkne opp uthvilt og den følelsen gleda jeg meg så til. Men en dag!

2015 har hvert ett sinnsykt år, det har hvert enormt tungt psykisk, det har hvert masse kos og kjærlighet, og en prøvelse- både som foreldre og som samboere. Jeg føler meg som verdens heldigste som har 3 friske,utforskende,perfekte barn, men samtidig så tenker jeg noen ganger" hvorfor meg???". Tiden alene i uka har hvert tøff og den er fortsatt det, jeg klarer ikke gi de det de får i barnehagen, de kommer litt vekk fra hverandre og ser andre voksne og barn. Hjemme så har vi veldige koselige stunder men det er mye skrik og krangling iløpet av dagen. Men tenker det blir bedre når de får mer språk og kan gjøre seg mer forstått :) Er søren meg ikke lett for de å være tre stk heller, de må kjempe om alt!

Det høres ut som alt er negativt her nå, dt er det absolutt ikke, vi koser oss masse også! Vi danser,ler, tuller og herjer masse iløpet av dagen, de er det beste som kunne skjedd meg og uansett hvor vanvittig dette livet er, så vil jeg aldri bytte det med noe annet <3

Mine tanker om 2016 er at vi i år skal kose oss, bli gift, vi skal ikke pusse opp noe på huset hele sommeren, vi skal reise på ferie,nyte tiden sammen, vi skal prøve å få til avlastningshelger og finne på mer ting sammen både bare oss to og med venner :)

2016 skal bli ett bra år !:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv