hits

1 år!

Nå var det på tide å oppdatere litt her!

Nå har hverdagen kommet hjemme hos oss, barna har begynt i barnehagen og jeg på jobb. Og gud så deilig! Barna storkoser seg i bhg, de rekker nesten ikke si hadet en gang før de er i lek, de har kanskje klagd litt når vi har levert 1 gang! Så dette har gått bedre enn forventet :D jeg koser meg kjempe masse på jobb, godt å bare være meg og være litt sosial :)

Men er jo overgang så klart, levere de og være på jobb selv før kl 9(inkludert 20-25 min i kjøring tur/retur)hente de,lage middag,leke,kose +++ men jeg syns vi har fått en god ordning på det, jeg leverer de rundt 8.15-8.30 og Inge henter de rundt 16 :) jg er ferdig ca 16, så da spiser vi middag sammen alle 5 <3 jeg syns det er veldig viktig at begge foreldra tar del i henting/levering og jeg prøver å få tid til at jeg og barna spiser frokost sammen før vi hiver oss avgårde, men jeg har frokosten klar til å hives i matboksen hvis alt skjærer seg en morgen :)

I helgen har vi hatt familie feiring begge dagene, barna har fått så mye fint og vi har kosa oss med våres nærmeste(som er så mange at vi måtte dele det opp over to dager)! I morgen er de 1 år og jeg skjønner virkelig ikke hvor dette året har blitt av. I morgen har barna fått ekstra dag i bhg og jeg skal få vaska og ordna litt her hjemme, og det kommer helt sikkert til å bli noen tårer for det er jo en stor dag. Det har hvert ett fantastisk, slitsomt, krevende, meningsfylt og herlig år ! Jeg tror vi begge kan skrive under på at det har hvert mye følelser, lite søvn,mye kjærlighet, mye frustrasjon, tungt å alltid føle at man aldri strekker til, men så utrolig mye kos og glede, så ja- et psykisk tøft år!

Jeg tror og vet mange tenkte sitt når de fikk vite jeg var gravid, og da etterhvert med trillinger, jeg og Inge har iløpet av våres 10 år sammen hatt mye opp og nedturer, flere brudd og mye krangling. Vi hadde finni tilbake igjen til hverandre noen måneder før jeg blei gravid. Og i lille bygda våres så vet jeg noen hadde sine tanker og meninger. Vi fikk også høre endel av andre sine meninger! jeg/vi opplevde noen negative/stygge kommentarer når vi gikk ut med dette.Jeg kan skjønne bekymringen, fordi det hadde hvert så av og på med oss, men samtidig blei jeg såra over hvor liten tro folk hadde på meg/oss, dt virka som de trodde vi mente en baby skulle fikse alt for oss! MEN, nei, vi trodde aldri en baby skulle fikse forholdet våres, jeg har aldri sett på det som noe lek å få ett barn. Og godt er det, for med trillinger i vente og det å nå ha levd som foreldre til trillinger i straks 1 år så kan jeg si at jeg/vi hadde gått på en kjempe smell da! Vi har krangla, hvert uenige og diskutert dette året, men vi har også stått stødig som fjell sammen, kjærligheten er sterkere enn noen gang! Derfor velger vi å gifte oss 5/3-2016 <3 Jeg håper og tror alle som var negative og ventet på at vi skulle gå ifra hverandre leser dette og tenker seg om neste gang før man dømmer.

Jeg har mistet noen av mine nærmeste venninner, men jeg har også fått noen nye! <3 De sier at det er i tunge tider man finner ut av hvem som virkelig er der og ja, det stemmer! Jeg har ikke gitt mye til mine venninner eller familie dette året, for jeg har virkelig hatt nok med mitt. Så dere som har ringt/sendt meld selv om dere ikke har hørt fra meg,har brydd dere, fått meg til å tenke litt utenfor bobla jeg levde hjemme, bare sagt ett koselig ord som kanskje gjorde hele dagen min, fikk meg til å innse at jobben jeg gjør er bra nok - jeg er evig takknemlig for å ha dere i livet mitt!

Nå skal vi sove og lade opp til 1 åringene våkner <3

Én kommentar

bjørg

16.11.2015 kl.07:59

Hurra hurra hurra 😊 gratulere med trioen, dette året har gått fort.og Lykke til med bryllupet til våren.kjemekoselig, Dere er fantastiske

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv