hits

Oppdragelse,flerlinger og en mammas fortvilelse!

Når man blir mamma så kommer det så mange tanker,temaer og følelser som man aldri hadde sett for seg! Og man skal iallfall være forsiktig med å uttale seg om temaet oppdragelse, jeg ser bare nå har mye jeg mente før forandret seg og sånn vil det nok fortsette!

Men vi alle har jo tanker om hvordan man skal/vil oppdra barna, noen ganger blir det ikke sånn, mn det som er viktig å huske på er at alle(stortsett iallfall) gjør det som er best for sitt barn og sin familie, så om noen er uenig eller ikke skjønner så spiller ikke det noen rolle! De gjør sikkert noe du ikke "støtter".

Jeg, som sikkert alle dere andre ser jo alle artikler i media om hva forskerene mener om oppdragelse, hva som er best og hva som IKKE er bra. Mye er jeg enig i, jeg er ikke for skrikekurer og den slags, mens mye av det får meg faktisk til å føle meg som en forbanna dårlig mamma. Ja, jeg er sikkert overfølsom også! Men når man sitter der sliten og man prøver å gjøre alt i sin makt for å roe og gi kjærlighet til 3 små babyer også leser man ett utdrag fra en artikel som lyder noe sånt som "babyer som skriker kan få problemer i oppveksten" dette er ikke ordrett, men noe sånt.. Også kan man fortelle dette til noen, og som regel er svaret "dette gjelder jo ikke deg Aina, du gjør ditt beste" og ja, jeg gjør absolutt så godt jeg kan, men jeg blir faktisk provosert av en sånn kommentar. Hvorfor blir mine barn mindre"skada" enn andre, gjør ikke andre foreldre så godt de kan? Kommer flerlinger ut til verden med en forståelse for at de må skrike for bror/søster trenger mamma mer enn h*n akkurat nå?

Jeg tviler på at mine barn skjønte at broren eller søstra fikk trøst av mamma, så h*n måtte ligge å skrike når de var bittesmå, så hvis det er skadelig så er det like skadelig for flerlinger som for ett barn..

Og ja, jeg vet at det mest sannsynlig er hvis barnet må skrike lenge,ofte og ikke får den kosen/kjærligheten h*n fortjener, men overskriftene og artikklene informerer ikke alltid om det.

Og jeg tror nok de flest som kommenterer meg mener det godt og prøver å backe meg opp! Men det føles som jeg ikke kan uttale meg på lik linje med andre fordi jeg har flerlinger og at disse artiklene tydeligvis ikke gjelder flerlinger, for de har ikke rett på det samme som ett barn?

(Og ja, jeg er super fortvila for at flerlinger mister så mange goder fordi de er flere! Kjempe for likestilling og at flerlinger har like mye rett på kjærlighet og kos som ett barn)

Dette har jeg tenkt på lenge, og nå fikk jeg det ned og ut :)

Ha en fin helg:))

5 kommentarer

missmommy.blogg.no

26.09.2015 kl.01:05

Fint innlegg :) spennende med trillinger da!! Helig! Ha en super helg! koselig blogg du har forresten !

ungtrillingmor

27.09.2015 kl.13:01

missmommy.blogg.no: tusen takk:)
Ha en fin dag:)

cnghjhj dddfhtgj

15.10.2015 kl.02:11

xzfddfmhvnm xfesewERHTJY DFGFDYJMFYGHSgbgch,jk,gj,j,j hghm,jkjgvht,mjmj,jk. ghhtgjfet

Trude

26.10.2015 kl.10:34

Hei

Har du en mail jeg kan nå deg på?

Hilsen

Trude

ungtrillingmor

26.10.2015 kl.12:49

Trude: abkverndalen@hotmail.com :)

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv