hits

Snart er hverdagen her! :)

Nå er det lenge siden jeg har skrivd noe her inne.. Dagene er hektiske og tiden flyr ! Jentene reiser seg opp over alt for tiden, Kathrine går med gåvogn og Christoffer han prøver så godt han kan å holde følge med søstrene sine. Alle har sagt at det er denne tiden jeg burde grue meg til, jeg skjønner hvorfor, men samtidig så er det så mye lettere nå. De trenger ikke ha meg på gulvet hele tiden, de aktiviserer seg selv mye bedre, så jeg faktisk kan gjøre litt husarbeid, bare litt, tålmodigheten dems er helt lik mamman sin !:p

De blir 10 mnd nå den 16, så det er 2 mnd til 1 årsdag. Snart bhg og jobb, og

jeg må si at det skal bli godt å være litt Aina :)Og jeg tror barna har godt av bhg innen den tid :) Christoffer får virkelig gjennomgå, jentene er ute etter han hele tiden, så tror han syns det skal bli godt å komme i barnehage og få leke med noen andre :))

Jeg skal være med på ett tv program, så jeg starter med innspilling av opptak til uka og må da inn til oslo noen ganger fremover.. Det blir spennende og jeg gleder meg, men trist å måtte reise fra barna hele dagen! Har gått mange runder med meg selv, men endte på at jeg gjennomfører når jeg har muligheten. Så barna skal være med pappa'n sin, bestemødre,tanter og oldemor. Alt hva som passer for hvem de dagene jeg skal inn :) Så det blir en spennende tid for familien våres, hverdagen kommer sakte men sikkert :)

2 kommentarer

A-M H

15.09.2015 kl.23:01

Er det tv programmet du skal være med i på NRK 1???????????? Hva heter det????

ungtrillingmor

25.09.2015 kl.23:38

A-M H: tv 2 :) kjære mamma heter det.

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv