Barns rettighet selv med søsken født samme dato?

Nå har mange flerling foreldre begynt å kjempe sin sak mot en lenger permisjonstid, dette er jo noe verken jeg eller andre som har små nå kommer til å få noe ut av. Men håper virkelig det vil skje en forandring så kommende flerlingforeldre kan få lenger permisjon. Hvorfor skal man bli straffa for å sette flere barn til verden? Hvorfor skal barn med søsken på noen minutter mellomrom få lide for at de er flere enn en?har ikke de samme rett på kjærlighet,omsorg og bli sett som andre? Og flerling foreldre har en størresjanse for å få depresjoner, så hvorfor forebygge(?) og hvorfor tenke at det kanskje er en grunn til det?

Jeg legger ved link til ei som har skrivd ett utrolig bra blogg innlegg om akkurat denne saken, den kan du lese Her :) Del videre så folk får opp øynene!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

24, Rollag

Jeg er ei jente på 24år,gift med Inge på 30 år og vi bor i veggli og vi har fått gleden av å bli foreldre til trillinger <3 Jeg er utdannet frisør men har også jobbet som barnehageassistent og hjelpepleierassistent i tillegg :) Bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv

hits