hits

Jeg klarte det, men nå er jeg tom for alt!

Endelig har damene kommet tilbake fra ferie! Jeg er uendelig glad for at vi får hjelp, for det overskuddet og energien jeg har hatt hele veien hadde jeg aldri hatt hvis jeg ikke hadde fått hjelp av kommunen..

3 uker alene og jeg er helt tom, mangler totalt energi og har virkelig "kjørt" meg tom disse ukene.. Det er nok også en god blanding med å være alene på dagtid itilegg til at Inge driver på ute her hjemme i helgene så jeg er stortsett alene med barna i helgene også så Inge får bygd veranda.. Hender vi har lit hjelp, både med bygging,maling og litt barnepass så jeg kommer meg litt vekk for å male! Neste sommer skal vi ikke ha noen store prosjekter, bare nyte tiden med barna <3 Vi har valgt det selv altså, så vår egen feil at det blir sånn nå, men vi så for oss å male og bygge veranda neste sommer kunne være veldig krevende med 3 stk løpende rundt beina :p

Nå skal jeg bruke tiden på å komme meg opp igjen, få tilbake overskuddet og energien jeg hadde for noen uker siden! Ikke minst få begynt å trene igjen :)

Kathrine har begynt å krabbe og Mathea kommer seg veldig fort frem ved å åle seg, så nå er jentene omtrent over alt og jeg har begynt å rydde bort endel ting som var litt utsatt :p Det er herlig å være på kjøkkenet også kommer det to jenter inn til meg, eller se de får fart på seg hvis de ser kattene i gangen... Håper Christoffer snart skjønner det også, for han blir frustrert av å ikke komme seg så langt :p Tiden flyr fra oss, og snart skal de begynne i barnehagen! :o

Ha en fin dag<3

2 kommentarer

hei

28.07.2015 kl.13:00

hei. bare lurer hvorfor begynner de i barnehagen? kan du ikke være hjemme med 3x kontaktstøttte + slippe å betale barnhage for de?

ungtrillingmor

30.07.2015 kl.12:33

hei: jeg var lenge på tanken på å gå hjemme med de, fordi jeg kan få full kontantstøtte og fordi det mest sannsynlig er første og siste gangen jeg skal ha barn.. Så å kunne nyte tiden med de lenge hadde hvert veldig allright :) MEN, med 3 stk så krever det ganske mye fysisk og psykisk, så å ha de i bhg 2 dager i uken (det vil si halv kontantstøtte) så de kan få møte andre og at jeg kan få egen tid på jobb tror jeg er sunt og bra for alle parter :) Så det blir en myk overgang for de med å begynne i bhg når de er rundt ett år og da gå 2 dager i uka frem til nytt bhg år neste år :)
Og jeg tenker at alle har godt av å gå i barnehage og møte andre barn, de blir aktivisert på en helt annen måte enn jeg klarer også :) Så dette er ett valg jeg tror passer oss veldig bra, for barna tjener ikke på at jeg skal ha de hjemme fullt 1 år til og da blir totalt utslitt :)

Håper jeg klarte å svare dg bra nok:))

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv