hits

Jeg klarer dt!

Nå er snart den 2 uka uten hjelp med barna over og det er 1 uke igjen til damene kommer tilbake fra ferie :) Det har gått overraskende bra, jeg har fått en liten boost, jeg kan jo klare det selv! MEN, klær og div husarbeid blir ikke prioritert, så jeg er glad for at jeg vanvligvis har litt hjelp! Også har vi litt familie og venner som har hjelpa til disse ukene!<3

Jeg utfordra meg selv til å reise bort på helsestasjon med barna alene, og dt klarte jeg! Så nå føler jeg meg trygg på å pakke barna i bilen og reise alene, og det er så deilig!

Jeg grua meg skikkelig til disse tre ukene, men jeg har vokst veldig på det. Jeg har nå sett selv at jeg kan klare det, jeg er ikke avhengi av andre. Selv om andre er til god hjelp og jeg ville ikke hvert uten de!

Mathea har nå skjønt hvordan ho får brukt armene til å komme seg fremover og Kathrine er oppe i krabbestilling og vi bare venter på at ho skal knekke koden! Snart er de 8 måneder<3 tiden flyr!

Ha en fin dag:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv