C9 resultater!

Jeg skrev tidligere om at jeg skulle begynne på C9 fra forever living, og jeg har hvert ferdig ett par uker nå. Jeg gikk ned 2.7kg og 21.1cm totalt, og vekta fortsetter nedover! Jeg er storfornøyd! Jeg har ikke det søtsuget jeg hadde og energien er mye bedre enn noen gang, og jeg fikk ett spark bak til å begynne å trene :) Så jeg er veldig fornøyd med resultatet, og jeg kommer nok til å ta enten den kuren eller kun en rense kur innimellom.. For det har kroppen godt av!

Legger ved bilde av resultatet :)

Venstre er før og høyre etter :)

Ha en fin dag :D

Én kommentar

Maren

07.07.2015 kl.19:44

Heisann så flink du er, ser kjemperesultat på bildene. Kul blogg du har. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Ta gjerne en titt innom bloggen min også. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

24, Rollag

Jeg er ei jente på 24år,gift med Inge på 30 år og vi bor i veggli og vi har fått gleden av å bli foreldre til trillinger <3 Jeg er utdannet frisør men har også jobbet som barnehageassistent og hjelpepleierassistent i tillegg :) Bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv

hits