hits

Rollag kommune <3

Jeg er så glad!!!!

Hjelpa med barna som kommunen har gitt oss har hvert 2 mnd av gangen, så nå hadde vi kun hjelp ut juni! Jeg var drit nervøs og ganske sikker på at vi ikke fikk mere hjelp fremover.. Jeg kunne jo ikke bli skuffa, kommunen har gitt oss hjelp for å være snille, de måtte ikke! Så jeg måtte jo være takknemlig for de mnd jeg hadde fått. Men tankene blei mange når vi i juni måtte ta en ny vurdering om behovet var der og jeg brukte så mye tid på å bekymre meg, fikk tårer i øya ved tanken på å være alene så mange timer, men samtidig så måtte jeg jo tenke at jeg skulle klare det!

Men forrige uke fikk jeg en glad telefon, helsesøstra ringte og kunne bekrefte at vi skulle få hjelp frem til barna skal i barnehage(1/11), jeg blei så glad, tårene mine spruta! De som har forsvart oss og kjempa for at vi skulle få hjelp skjønner nok ikke hvor mye det betyr, hvor mange bekymringer vi har unngått (annet enn hysterisk mamma som trodde hjelpa var over) takket være de så har vi klart livet som trillingforeldre bra, jeg har hatt overskudd til å være den mamman jeg vil og samtidig kunne fått litt egen tid! Så takk dere, dere vet godt hvem dere er <3

Og ikke minst må jeg jo takke de flotte damene som er hos oss 3 timer hver dag, vi er heldige som har de hos oss, de er enestående og gjør alt for at våres hverdag skal være bra! De har blitt endel av familien våres og heldigvis skal de være hos oss lenger :D Er så godt å se barna lyser opp når de kommer inn døra, de kjenner barna bedre enn mange andre rundt oss<3

Og takk til Rollag kommune, for at dere støtter oss, selv om dere ikke trenger! Jeg er så vanvittig takknemlig! Dere viser at dere tar vare på de som vil bo i bygda, istede for å gi de en kald skulder! For det er det MANGE kommuner som har gjort mot trillingforeldre!

Jeg kan ikke annet enn å gi kommunen , helsesøstra ,jordmor og de andre faktorene som har gjort at vi har overskudd og mulighet til å gi barna våres den oppveksten de fortjener, en stor takk! For disse her har virkelig stilt opp når dt trengs!

God natt:)

2 kommentarer

bjørg

24.06.2015 kl.07:26

En topp kommune å være stolt av.det er helt utrolig Aina.

ungtrillingmor

26.06.2015 kl.09:17

bjørg: enig :D

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv