hits

På tide med en forandring!

Under svangerskapet så spiste jeg stortsett det jeg ville(var ikke fysen på noe særlig søtt), og jeg la på meg mellom 40-50 kilo! Og ja, jeg hadde tre barn i magen så må ikke glemme dt :) og jeg har alltid tenkt at de ekstra kiloene gjør ikke noe, så lenge barna mine er friske <3 Men i det siste har jeg hvert veldig misfornøyd med meg selv, har ikke følt meg vel i noe! De fleste skjønner ikke hva jeg klager over for jeg har jo hatt tre barn i magen! Men selv om jeg har tre barn og har hatt tre barn i magen, så er jeg også Aina, jeg er 23år, selvfølgelig vil jeg være fornøyd med kroppen min! Spiste også veldig usunt de første mnd etter Inge begynte å jobbe.hadde ikke mye tid til å spise noe , så blei sjokolade og potetgull! Så jeg ønsket å få renset kroppen og starte litt på nytt :)

Så på torsdag begynte jeg på change9 fra foreverliving, jeg fikk ikke spise de to første dagene(!!!!!), jeg var super motivert, men fy dt var tungt! I dag kunne jeg ta nye mål, og på 2 dager har jeg gått ned over 2 kilo! Så de tøffe dagene var verdt dt og jeg er spent på veien videre!:)

I dag var første dagen jeg kunne spise middag, så i dag lagde jeg speltlompe lasagne og det var knall godt :D anbefaler dere virkelig å prøve det :)

Skal oppdatere dere med endelig resultat når de 9 dagene er ferdig :)

Og jeg gjør ikke bare dette for å gå ned , men få renset kroppen og få mer energi :) Og jeg tror dt funker! Har plutselig fått ånden over meg og gnisten igjen! Herlig:D

Nå skal jeg ta meg en liten styrketrening økt før det er natta :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv