hits

Husmorferie og luksus uke:)

Fredag-lørdag var jeg på en liten husmorferie med mamma:) Ho skulle på kurs i Kristiansand, så jeg slang meg med og fikk en natt på hotell og litt egen tid:) Jeg kosa meg masse ! Savna Selvføgelig mine skatter hjemme, men jeg trengte virkelig den tiden til å lade batteriene, den siste tiden har jeg "levd litt på reserven".

Fikk også møtt to stykker fra en termingruppe jeg er medlem av på facebook, dt var veldig hyggelig :))

Jeg kom hjem lørdagskveld/natt, barna sov jo.. De våkna kl 05 i dag men de bare skravla og slappa av, så de fikk ligge til nesten 06, da klarte jeg ikke vente mer !!! Dt var så herlig å se tre kjempe smilefjes, de var glad for å se meg!! Og jeg syns faktisk de har vokst og utvikla seg på den tiden:p men nå skjer det jo fort her, jentene ruller fra både mage og rygg, så de ligger ofte på gulvet!:p

Borte bra, men hjemme best <3. I dag var dt første dagen vi prøvde tripp trapp stolene, dt var noen barn som stolt spiste mat, de var stor fornøyde :D Og jeg slipper å ødelegge ryggen min ved å mate de i vippestolene på gulvet :) :) de er ikke helt stødige enda, så må bygge opp litt, men dt er ikke lenge før de fint sitter der alene :))

Nå får vi prøve brødskive en av dagene denne uka, dt blir nok stas å få spise litt selv :))

Til uka er vi så heldig å skal ha ei som går i 9klasse(som er endel av familien) i arbeidsuke her, så da skal jeg/vi få gjort masse som ikke blir gjort ellers :) dt skal bli veldig deilig! Og tenker barna kommer til å kose seg, mamma blir litt kjedelig i lengden:p

Nå er dt avslapping før dt er natta her :) ha en fin kveld :))

Slenger med ett skrytebilde av en trillingmamma med ny ladet batteri;)

2 kommentarer

Ida

02.06.2015 kl.18:14

Så bra du fikk ladet batteriene litt. :) Jeg har en på samme alder, og skjønner at tre må være en stor utfordring til tider. :P Men tenker det også er trippel glede for dere da. :)

ungtrillingmor

03.06.2015 kl.23:03

Ida: hehe.. Ja, dt er dt helt klart :) Men som du sier, trippel glede ??

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv