hits

Endelig sover de likt på dagtid! :DBarna har hvert flinke å sovi hele natta igjennom, eller. Mathea våkner å får mat mellom 4 og 6, men det tar jo 20 min:) så vi har hvert heldige! MEN de har i en periode på mange uker ikke sovi på dagtid, har de sovi så har det ikke hvert likt. Er kanskje to uker siden jeg hadde min første frokost og kaffe helt alene siden jeg blei mamma, jeg var så glad at jeg gråt! Jeg hadde null overskudd igjen på slutten av dagen,gleda meg veldig til Inge kom hjem så jeg kunne få 5 min alene. Jeg elsker jo barna mine og hvert minutt jeg har med de, men jeg som alle andre trenger mat og koble av litt!:) I frustrasjon søkte jeg råd hos andre trillingmødre, de ga meg trua på at jeg kunne få det til.. Rådene var : får de til å sovne i vogna, ikke vugg, skal du gå tur så la de sovne først, sett en tid de skal ligge før de får opp ++ Jeg fikk virkelig trua, og prøvde! Og første dagen gikk veldig bra, var mye inn og ut pga gråting, men funka overraskende:) Denne uka her så må jeg ikke ut å vugge i det hele tatt når de sover(iallfall sjelden), de har første dubben 1.5-2 timer etter de står opp og dt samme med neste dubb ;) De sover nå ca 4-5 timer totalt iløpet av dagen og mamma'n har fått en ny energi! Det er så herlig å få gjort noe i huset,spist, slappa av,istede for å måtte gjøre alt på kvelden:) Bare det å få inn rutinene på dagtid og få litt tid alene er helt herlig, jeg er faktisk stolt av meg selv for at jeg har klart å få de til å sove i vogna, før så våkna de hver gang vogna stoppa, uansett:p og nå kan vi faktisk besøke venner og familie, for vi vet barna sovner i vogna! :) Ellers så vokser de noe voldsomt, vi skal på kontroll neste uke, blir spennende å se hvor store de har blitt <3 De er jo bare helt nydelige, smiler,prater, kikker/tar veldig på hverandre, men det er også ett enormt temperament i alle 3, de veit å si ifra hvis det er noe, på godt og vondt :p Mamma'n er meget frustrert når alle 3 vil ha mat likt eller vil sove likt på sekundet!:p men dt er fort glemt!:)

2 kommentarer

Bibbi

29.04.2015 kl.22:35

Så store de har blitt!!!! Og så skjønne!!

bjørg

05.05.2015 kl.07:55

Så flott at de sover samtidig på dagen, så mor får puste ut litt. Og så store de dem har blitt , vips så er trioen 1 år.

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv