hits

Mammalivet ❤️

Nå er det lenge siden !:) Her går alt veldig bra, dagene flyr :) en liten oppdatering på hva som har skjedd i dt siste : Søndag 22/2 var det dåp for trioen, vi hadde en kjempe flott dag med venner og familie <3 barna var utrolig snille og sov seg gjennom kirka og middagen :) Mandag 23/2 starta hverdagen for fullt, Inge Behynte å jobbe. Da begynte hjelpen fra kommunen og nye rutiner skulle inn. Men dt har gått veldig bra og jeg syns både hjelpen og det å være alene med de fungerer veldig bra :) Selvfølgelig er det slitsomt, men gleden av å se barna vokse,smile,le,prate og se utviklingen dems, det gir meg så styrke til å Klare dette og troen på at jeg faktisk klarer det her ! Rutinene våres er : -Vi står opp rundt 8-9, barna blir stelt og får mat -barna sover 1-3 timer -jeg steller meg selv og spiser frokost -mat i 12-13 tiden -barna er som regel våkne nå, så da bruker jeg tiden med å gi de oppmerksomhet <3 -mat i 16-17 tiden - Mathea begynner å bli urolig rundt 18 tiden, så en må være med ho - lage middag og spise selv -kveldstell/bading rundt 20-21 -Melk og grøt rundt 21-22 - Så er det natta på de søte små -sover da stortsett til 5-6 tiden, får flaske og sover videre til 8-9 Innimellom alt dette skal klesvask,flasker, oppvask,huset og alt annet dagligdagse ting ordnes, og dette blir da stortsett gjort etter ungene er lagt for tiden strekker ikke alltid til før, så det blir sjelden natta på oss før 00-01. Og middag på oss blir det veldig ofte etter barna er lagt 😜 Dagene er hektiske, men gode rutiner gjør susen :) Og vi får mye god hjelp av mennesker rundt oss, bare det at barna sover så godt om Natta hjelper veldig :) Men barna vokser seg store, i dag veide Mathea 4270gr, Christoffer 5178gr og Kathrine 4760 gr ❤️ Stolt mamma.. De fikk vaksine i dag, så håper vi slepper unna feber og andre bivirkninger! Men de er nok mer urolige enn de pleier nå, og roer seg nesten kun på meg.. Men det er da ingenting med litt bivirkninger, verre om de blir syke fordi vi dropper vaksina! Nå er det mat tid på barna:) Ha en fin kveld alle sammen <3

Én kommentar

bjørg

08.03.2015 kl.12:04

Dere har vært kjempeheldig med barna , så flott at de sover så lenge om natten og er snille.Så store de har blitt i vekt.kjempefin reportasje i lp lørdag.

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv