hits

Mimring<3

Jeg kikker på bilder fra tiden på sykehuset, det er ganske utrolig når man ser på bildene, de var så små! For andre er de ikke store nå heller, men for oss som holdt de når de var over en kilo mindre, så er de "store" nå<3 I morgen skal de veiies på nytt og jeg har sommerfugler i magen, det er like spennende hver eneste gang vi skal veie de!!!:D

Til søndagen er de 10 uker, det er helt sprøtt å tenke på, i 10 uker har jeg hvert mamma til den nydelige trioen<3 Jeg gikk inn i en rolle som var ny og skremmende, noe det nok er for alle førstegangs mødre;) men jeg må jo si at jeg syns det har gått og går veldig bra, så håper jeg at det fortsetter sånn;)

Slenger med ett bilde Av barna som er ett par uker gammelt <3

7 kommentarer

Elin

22.01.2015 kl.22:07

Så fint trekløver dere har <3 Og så godt du ser ut :-)

bjørg

23.01.2015 kl.08:35

Helt utrolig Aina.tiden har gått så fort.kjempeheldig er dere.

Maja..

23.01.2015 kl.12:46

Hei. Har fulgt bloggen din ei god stund, men har ikkje skrivd nåke her inne enda.. Men må bare få sagt at du/dekkan har nåken kjempe fine/søte småttiser:-) og at eg klarer ikkje å komme over kor "imponert" eg er av vekta på di når dei blei født. Eg har ei jente som blir 3år 31.jan, ho kom i veke 35+0. Og ho veide 2070g og var 43cm, skal sies at ho hadde vekstavvik. Gjekk med premeturerier ei god stund fyre dei satt i gong fødselen. Da ville dei ikkje vente lenger siden det virka som veksten hadde stagnert. Men skal sei at ho ikkje he tatt nåke skade av verken å komme fortidleg eller å vere liten ved fødtselen. Var det nåken som spiste og var/er glad i mat så er det ho. Nå er ho komet opp dit ho skal i str og ho er ei veeeeldig aktiv og flink jente. Veeldig eg klare sjav jente, og ho klarer.. :-) ser på bilde av dine herligheter i bilstol, dei ser så "store" ut i forhold til mini her gjorde. Ho var bare ein liten flekk nedi sete.hehe.. Trur me hadde eit sete som var litt større enn dekkan har så har sikker mykje med å gjera:-) He eit søskenbarn som fekker tvilling gutter for 1,5år siden, dei kom i veke 33 og var på str med minste og største dine. Dei tokk igjen vekt/str mykje fortere enn minste mi. Nå ligger han eine der han skal og han andre ligger over gjennomsnittet:-) kos deg/dekkan masse mens dei enda ligger "stille" ;-) masse lykke til!!!... klemmer frå meg..

ungtrillingmor

24.01.2015 kl.10:07

Maja..: koselig at du skrev en kommentar :) Ja, vekta dems var veldig bra :D når vi dro hjem fra sykehuset så Mathea veeeldig liten ut i bilstolen:p hehe.. Så hyggelig at du delte din historie om datteren din og godt å høre alt er bra:)) disse her har en kjempe bratt vekstkurve, så er ikke lenge før de er på "normalen" :D klem tilbake:)

ungtrillingmor

24.01.2015 kl.10:08

bjørg: har gått kjempe fort !!!:o <3

26.01.2015 kl.04:45

Tror du at dere noen gang kommer til å få flere barn?

ungtrillingmor

26.01.2015 kl.12:08

Anonym: det er vanskelig å si.. Men jeg tror nok vi har nok med disse 3, man skal ha tid til de også:)) Men man skal aldri si aldri! :)

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv