hits

Jeg er heldig jeg!

Nå er barna lagt å jeg sitter i soffan å tenker over hvor utrolig heldig jeg er! Jeg sier ikke dette for at alt skal se så flott ut på utsiden, men fordi jeg føler meg som verdens heldigste mamma <3 Jeg har friske barn, som har en utrolig utvikling og vekst, de er så snille og selvfølgelig verdens herligste<3 Terminen er om 2 dager, men disse her har rekt å bli 8uker og om litt over 1 mnd så skal de døpes også. Tiden går så utrolig fort, så vi prøver å nyte tiden sammen hvert sekund!

Dagene går fortsatt så bra som tidligere, de er mye mer våkne nå, men de ligger stortsett bare å kikker seg rundt, så vi kan ikke klage i det hele tatt! Men det skal sies at når alle 3 setter igang samtidig, så høres dt veldig voldsomt ut, men vi har lært oss til å ikke bli stressa(går stortsett bra:p ) I dag har de hatt økedøgn, så de har krevd mat ca hver andre time, noe som gjør at vi omtrent bare har sitti å gitt mat i dag, men dt er da godt de er sultne :))

Nå skal det ordnes litt i huset før neste mating om noen timer:)

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv