hits

Takknemlig <3

Nå har vi hvert hjemme noen uker og kommet oss inn i en rutine som passer oss! Og jg må si, vi er vanvittig heldige! Barna sover godt om natta, våkner kun etter 3/4 timer og vil ha mat!:) På dagtid spiser de og sover stortsett, er de våkne så ligger de å kikker eller sier ifra hvis de trenger ny bleie,mat eller kos! For ja, de klarer å si ifra og når de først gjør det så er det skikkelig, men det er veldig godt å vite at de sier ifra når det er noe og hadde de ikke gjort dt hadde jeg blitt bekymra. Tror vi har hatt en kveld med litt sutring uten at vi klarte å roe de ordnetlig, men det var på nyttårsaften og vi venta besøk, så vi stressa litt med å rekke alt, så tror de merket det :) Vi er iallfall evig takknemlige for at barna er så snille, tiden med våken netter og aktive unger kommer nok fortere enn vi aner, så vi nyter det :) Når barna har lagt seg er det oppvask,klesvask og pussling i huset og avslapping på soffa'n som står for tur :) Og sterilisering av flasker/smokker +++ er en stooor del av hverdagen våres, er dt noe jeg savner fra sykehuset så er det at de steriliserte alt for oss:p for 3 flasker hver 3/4 time blir endel flasker iløpet av døgnet! :)

Jeg har også tenkt mye på hvor heldige vi er, vi har fått tre friske barn, det er ikke en selvfølge her i livet! Jeg føler meg som den heldigste mamma'n på jord! Ja, det krever mye av en selv og ha 3 små barn, alle skal ha sin del med nærhet,stell,mat og kos, men hittil så føler jeg at det går bra. Men jeg merker det hvis alle 3 vil ha mat likt og vi kun er 2 stk så får jeg vondt i hjertet mitt og sku gjerne hatt flere hender<3 Men alt går og vi prøver å beholde roen, verken vi eller ungene tjener på at vi stresser oss opp. Og det tror jeg er noe av grunnen til at ting går så bra, for vi er rolige og tar en ting av gangen.

De som kommer på besøk får som regel en unge i fanget hvis de kommer i ett stell, og da skifter de bleier eller mater, og det hjelper jo oss veldig:)

Legger med ett bilde av de små nydelige skapningene våres<3

10 kommentarer

Hanne

03.01.2015 kl.16:11

Så nydelige barn😊 vi fikk tvillinger i oktober, så vet litt hvordan dere har det. Vi har også ei jente på snart 5 år fra før. Dagene (ukene) går vanvittig fort! Tvillingene får mat samtidig (flaske) og sover stort sett samtidig. Til å begynne med lå de på ei pute på fanget mitt, men nå er de så store så de ligger på pute i sofaen, null stress å gi 2 samtidig da 😊

Runa

03.01.2015 kl.16:18

Godt å høre at det står bra til med de små

Kommer snart på besøk 😊

Ha en riktig god helg 💕

ungtrillingmor

03.01.2015 kl.19:08

Hanne: da vet du hvordan dt er ja :)) Gratulerer så masse forresten :)) I dag våkna de likt å ville ha mat, så da ligger en på beina mine og en ved siden av med teppe bygd opp under hode og jeg har en flaske i hver hånd:p funker, men syns kosen med å ha tid til en og en er så koselig <3

ungtrillingmor

03.01.2015 kl.19:09

Runa: <3 vi gleder oss til å se deg, bare si ifra en dag dt passer for dg, så ser vi om vi har noen planer :D

Bibbi

03.01.2015 kl.21:43

Så nydelige de er!! Har dere noen hjemmehjelp eller noe? Tror dere har krav på det, hvis dere føler at dere trenger det...

Caroline

03.01.2015 kl.22:32

Tre flotte barn. Vi fikk tvillinger i oktober og jeg kan kjenne blodpumpa gå litt ekstra når de vil ha mat samtidig og jeg er er alene med de. Ammer de så ofte jeg kan, men får ikke til dobbeltammingen. Storebror på snart 6 er faktisk litt til hjelp hvis han er hjemme. Nyt dagene hvor de sover. Jeg tror også barna merker om vi er stresset eller rolige. Lykke til videre, spennende å følge med.

ungtrillingmor

03.01.2015 kl.23:03

Bibbi: tusen takk<3 vi har vaskehjelp 1 dag i uka og får hjelp 3 timer om dagen med barna når pappa'n går ut i jobb :) men man har ikke krav på noen ting, kommer helt Ann på kommunen man bor i:) Heldigvis er vi heldige der:D

ungtrillingmor

03.01.2015 kl.23:06

Caroline: dobbeltamming syns jg ikke noe om, Christoffer blei helt forvirra og fikk ikke til amming ordentlig etter vi prøvde det.. Men er sikkert bedre når barna er termin barn og har en bedre sugeevne.. :) dumt at det ikke funker for dg, hadde jo spart mye tid :) men sånn er dt noen ganger :) Så bra å ha en hjelpende storebror :D lykke til videre du også:))

bjørg

04.01.2015 kl.11:10

Heisen ja her trioen vokst ser jeg.så herlige di er

Sefen følger med og Passer på at snuppene sover. Lykke til videre.

ungtrillingmor

05.01.2015 kl.03:36

bjørg: de vokser noe veldig :D ja, han passer på søstrene sine han <3

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv