hits

Dagene flyr!!:p

Nå er det lenge siden jeg har skrivd her!!:p Her flyr dagene, vi nyter hvert sekund med våre nydelige barn <3 Dagene går i bleieskift,prøve å amme/gi på flaske,kose,spise,bade/stelle og prøve å få litt egen tid innimellom :p privatliv er det lite av her iallfall, sykepleierene er inne her omtrent 24/7, det er både på godt og vondt! For at det er en prøvelse, det er det ingen tvil om.. Nå gleder vi oss bare veldig til å kunne komme hjem,starte livet som en familie og få våre egne rutiner :)

Barna har blitt forkjøla, fått streptokokker i halsen og hvert generelt pjuske :/ så denne uka følte vi at vi gikk to steg tilbake når de pga forkjølelsen trengte litt oksygen hjelp. Men nå begynner de å bli litt bedre, og vi har fått prøvd å gi de både flaske og pupp i dag :D så nå går det bare fremover <3

3 kommentarer

Elin

04.12.2014 kl.22:10

Så fint å høre fra deg igjen :-) Håper de tre små blir bedre fort, det er ikke noe moro med syke små, og særlig når de er såååå små. God bedring til de små hjertebarna deres. <3

bjørg

05.12.2014 kl.08:41

Håper barna blir fort friske, godt å høre at det går fremover.ønsker dere alle 5 Lykke til videre. Barna var så herlige. Dere er så utrolig heldig.

Marita

12.12.2014 kl.22:04

Hei hei har følg deg helt fra BV forum og denne bloggen fra starten av. Håper alle di 3 små har blitt bedre fra forkjølelse og sykdom...og at dere har nå har fått noen magiske øyeblikk som en familie.

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv