hits

God natt:)Nå sier vi god natt etter en koselig dag på Veggli dagen :) Er også veldig deilig at høsten begynner å komme,så vi kan tenne lys og snart fyre i ovnen <3 Er så koselig :D Har også rekt å bestille endel julegaver, så deilig med alt som er gjort! Barna har hvert veldig aktive i dag, Tror de har lada opp batteriene igjen etter ultralyd som varte ca 1 time på torsdag, for i går var de rolige :)) Er så artig å se ultralyd bildene fra de første gangene vi var på ultralyd for vi var jo så stolte da, og man så såvidt hva som var hode og kroppen (små rekene som de var da) og nå da så ser man babyer med ansiktstrekk, armer og bein <3 Er ikke mye som skal til for å glede foreldre som er stolte iallfall, men utviklinga skjer fort og er herlig å ha så masse bilder å kunne se på <3 God natt:D Legger ved bilde av foreldre og barna :))

2 kommentarer

mnee

16.08.2014 kl.22:48

så fin blogg du har! hadde blitt glad for en kommentar tilbake :D

Urte

16.08.2014 kl.23:03

Herlig :) Ha en fin lørdags kveld/natt :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Skriv en ny kommentar

ungtrillingmor

ungtrillingmor

26, Rollag

jeg blei gravid med trillinger når jeg var 22 år, denne bloggen kommer til å handle om svangerskapet og veien til å bli trillingforeldre og veien videre som trillingforeldre både psykisk og fysisk:)

Kategorier

Arkiv